Polecam ustawianie zbieżności w tym serwisie www.oponki.pl przy ul. Mazurskiej. Po raz pierwszy w mojej karierze wyjechałem z ustawienia zbieżności z kierownicą prosto Obsługa miła i generalnie zorientowana w temacie - dodatkowo miało być 70 zł a skończyło się na 50 zł i deklaracji że dla pozostałych klubowiczów będą też zniżki, gość jest fanem e30 .
Cytat: cichecki0511 w 22 Kwiecień 2010, 22:30Polecam ustawianie zbieżności w tym serwisie www.oponki.pl przy ul. Mazurskiej. Po raz pierwszy w mojej karierze wyjechałem z ustawienia zbieżności z kierownicą prosto Obsługa miła i generalnie zorientowana w temacie - dodatkowo miało być 70 zł a skończyło się na 50 zł i deklaracji że dla pozostałych klubowiczów będą też zniżki, gość jest fanem e30 .Skorzystałem z porady i byłem dzisiaj. Obsługa super, są bardzo dokładni i w dobrej cenie. Polecam jak najbardziej.
Gdzie można w Łodzi podłaczyć bmw pod kompa? Wszędzie gdzie dzwonie terminy tygodniowe albo komputer nie działa
POLECAMPolecam Auto Myjnie ul. Pryncypalna 115.Szczegolnie czyszczenie i konserwacje skóry.Wózek jak nowy skóra też, gościu uczciwy i zna sie na rzeczy, tanio nie jest ale profesjonalnie.
a może ktoś z szanownych forumowiczów podpowie gdzie można skasować błąd poduszki powietrznej w Zgierzu??