NIE POLECAM!!! NIE POLECAM!!! P.H.U. Milar M.M.W. BronikowscyOpony - nowe i używaneWulkanizacja - holowanieFelgi - spawanie, prostowanieNiewiadów - części (sklep)Łódź, ul. Wólczańska 264 (róg Pabianickiej)tel. 684 53 45 kom. 601 22 17 94Nie polecam ze względu na grubiańskie zachowanie, nie szanowanie klientaOto krótki opis co mi się przytrafiło:Dwukrotnie umawiałem się z właścicielem tej firmy na rozmowę nt. felg. Za pierwszym razem umówiłem się dzień wcześniej (na Wólczańskiej) na konkretną godzinę. Przyjechałem dokładnie o wyznaczonej porze a nie zastałem właściciela. Poinformowano mnie, że musiał wyjść. Zadzwoniłem z miejsca do niego - nie usłyszałem żadnego słowa przeprosin - i umówiłem się na dzień następnym o określonej godzinie. Następnego dnia z rana zadzwoniłem do szefa (właściciela) tej f-y i poinformowałem, że właśnie wyjeżdżam i będę za 20 min. Szef powiedział, że będzie czekał. Po przyjechaniu na miejsce okazało się, że właściciel (szef) znowu musiał wyjść. Od razu zadzwoniłem z pretensjami, powiedziałem, że nie mam czasu jeździć tyle razy na darmo. Odpowiedź właściciela:"skoro pan nie ma czasu, to żegnam pana ozięble" i natychmiast zerwał rozmowę.Sugeruję omijać tą firmę szerokim łukiem, aby nie poczuć się potraktowanym jak ostatni śmieć
a polecicie mi jakiś zakładzik gdzie dobrze sprawdzą mi automatyczną skrzynke ??
Polecam warsztat na terenie dawnych zakładów włókienniczych (czy jakichś takichś) przy ulicy Rzgowskiej 26/28 (brama na wprost Uniwersalu). Trochę trzeba kluczyć pomiędzy ceglanymi budynkami, ale warto - facet wybawił mnie z kłopotu, jakim było przeciekające auto (podejrzewałem uszczelkę szyby).Nazywa się to AUTO SZYBY F.H.U. Paweł Paszkuć, tel. 042 684 14 40 lub 503 353 216.