POLECAM!! POLECAM!! POLECAM!!Szczerze polecam myjnie reczna TT na skrzyzowaniu ul. Kopernika i al. Wlokniarzy..!!Za porzadnie i dokladnie umyte auto biora 15 zl..Wszystko szybciutko i najlepiej w Lodzi..Nie jezdze nigdzie indziej..W ofercie takze kompletne sprzatanie..mycie silnikow..czyszczenie tapicerek itp..Chlopaki maja naprawde ludzkie ceny..!!POLECAM!! POLECAM!! POLECAM!!
STANOWCZO NIE POLECAMŁódź, Krzemieniecka 2Odkręcając piastę od koła jest taka śruba na Torx-a , była ok oryginalna,po jednym ich odkręceniu już zadnym kluczem tego nie zrobie.Rozbili mi całe "gniazdo" - wniosek nie mają lub nie umieją dobrać właściwego klucza (ten był ciut za duży).Do tego 3 tygodnie kazali czekać w kolejce, aby zrobić taką fuszerkę.
Cytat: Cien w 18 Grudzień 2007, 14:32STANOWCZO NIE POLECAMŁódź, Krzemieniecka 2Odkręcając piastę od koła jest taka śruba na Torx-a , była ok oryginalna,po jednym ich odkręceniu już zadnym kluczem tego nie zrobie.Rozbili mi całe "gniazdo" - wniosek nie mają lub nie umieją dobrać właściwego klucza (ten był ciut za duży).Do tego 3 tygodnie kazali czekać w kolejce, aby zrobić taką fuszerkę.Ja byłem tam już nie raz i to jeszcze poprzednią betką i mogę polecić!
WitamPoszukuje solidnego lakiernika w łodzi.Mam do zrobienia klika drobiazgów takich jak reperaturki,małe ognisko rdzy na pasie pod tylną klapą i obtarcie na tylnych drzwiach.Szukam zakładu który zrobi to solidnie i szybko.Pozdrawiam
Cytat: marcin_m w 17 Sierpień 2008, 18:31WitamPoszukuje solidnego lakiernika w łodzi.Mam do zrobienia klika drobiazgów takich jak reperaturki,małe ognisko rdzy na pasie pod tylną klapą i obtarcie na tylnych drzwiach.Szukam zakładu który zrobi to solidnie i szybko.PozdrawiamZnam takiego jednego - reszta idzie na priv
Jeśli masz taki kontakt i jest godny polecenia to wpisz go tutaj, skorzystają też inni.
wiem ze to nie dział na pogawedki ale nie moge sie powstrzymac. zaplaciles im za co
Nie polecam regulacji w zakładzie na Rzgowskiej w Łodzi. Niestety Panowie nie wiedzą co robią, bo zainkasowali 100 zł, a a żadnego z wymienionych przeze mnie objawów nie usunęli.