NIE POLECAM, ZDECYDOWANIE NIE POLECAM !!!!Warsztat Rodziny Jura Sosnowiec, tutaj więcej szczegółów i opis. Auto jest mojej dziewczyny więc sprawa dotyczy mnie osobiście, nie są to gnioty wyssane z palca tylko prawdziwa partanina jakich mało KU PRZESTRODZE!!! http://www.e12-e28.pl/viewtopic.php?p=57968#57968
Panowie kto w Łodzi ogarnie mi geometrie i wymieni końcówki wraz z drążkami?Kiedyś na Piłsudskiego za salonem Mercedesa wjechałem do typów to jeden był napied.....ny jak meserszmit a drugi nie wiedział o co kaman.Także chciał bym się ustrzec niespodziewanek.
Cytat: kosa w 11 Wrzesień 2012, 00:52Witam,Koledzy poleccie jakiegos zaufanego lakiernika w Łodzi.Do roboty klapa i nadkole.ruda się wdziera.Z góry dziękuję!!Polecam p. Darka na Legionów 113a, tel. 603846368. Bierze 400 zł za element, ale robi pierwszorzędną robotę.
Witam,Koledzy poleccie jakiegos zaufanego lakiernika w Łodzi.Do roboty klapa i nadkole.ruda się wdziera.Z góry dziękuję!!
witam, czy adres wspominanego mechanika RAFAŁA jest akutalny?Łódź ul. Św. Teresy 41Więckowskiego 87??
Może Wojmar na Bruzdowej?
polecam automyjnie puc w Pabianicach ul.Pilsudskiego 34 obok stacji diagnostycznej.Moze nie jest tanio ale myja dobrze autka,nie tylko osobowe.
Szukam kogoś kto pospawa mi felgę m-system. Byłem już kilka razy u chłopaka na rogu Dąbrowskiego i bodaj Lodowej, ale spaw po jakimś czasie puszcza. Założyłem, że spaprał robotę, ale ostatnio ktoś podpowiedział mi, że m-systemy mają domieszkę magnezu i ciężko się je spawa. Znacie kogoś, kto by się tego podjął?
witam poszukuje warsztatu osoby która za jakieś nie kosmiczne pieniązki wypolerowała mi by autko ew . jakieś nieduże zapraweczki macie kogoś godnego polecenia
Cytat: radzior w 10 Maj 2013, 17:04witam poszukuje warsztatu osoby która za jakieś nie kosmiczne pieniązki wypolerowała mi by autko ew . jakieś nieduże zapraweczki macie kogoś godnego polecenia SNB LÓDŹ polecam !!!
Mam kolege w Pabianicach, który zajmuje się detailingiem i robieniem szeroko pojętych zaprawek. Za moje audi a6 wziął coś koło 3 stów, niesamowity pedant, zakamarki przy zawiasach drzwi jedzie z koksem przy użyciu szczotki do zębów. Jak jesteś zainteresowany podam numer. Auto po robocie nie z tej ziemi, po dzień dzisiejszy (rok minął i wóz stoi na dworze).